Toyota Avensis

Avensis. De elegante keuze.

 

De ruime Toyota Avensis (1.609 liter bagageruimte) is een allround gezinsauto die ook zakelijk zeer geschikt is. Elegante, aerodynamische lijnen geven de Avensis een zelfverzekerde uitstraling en een eigen persoonlijkheid. Het interieur is perfect afgewerkt en door hoogwaardige isolatiematerialen is de Avensis één van de stilste auto’s in z’n klasse. Alles in het interieur staat in dienst van uw comfort. De Avensis is leverbaar met geavanceerde en praktische technologieën, zoals Adaptive Front Lighting System en Toyota Touch met parkeerhulpcamera.

 

Geraffineerd design

 

De elegante, krachtige Avensis combineert vloeiende lijnen met een charismatische nieuwe look van de grille en koplampen. Het aërodynamische design weerspiegelt en versterkt de dynamische eigenschappen.

 

Krachtige aandrijving

 

De keuze uit vier krachtige maar zuinige motoren en het stille, comfortabele interieur van de Avensis zorgen voor optimaal rijplezier. De elektrisch verstelbare stoelen met geheugenfunctie staan garant voor een ontspannen, plezierige rit.

 

Topkwaliteit

 

Het prachtig vormgegeven interieur valt op door de zorgvuldige details en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals de console die is uitgevoerd in nikkel en hout en de zilverkleurige accenten. In het hele interieur zijn de tastbaarheid en visuele aantrekkingskracht geoptimaliseerd.

 

Geavanceerde technologie

 

Intuïtieve technologieën, zoals HID koplampen en het Adaptive Front Lighting-systeem, zijn speciaal ontwikkeld voor uw veiligheid onderweg. En met de vele functies van Touch & Go + bent u op alles voorbereid.

 

Vraag een proefrit aan!

Naam
Adres
Woonplaats
Telefoon
E-mailadres

Ik wil graag proef rijden met de Toyota Avensis

 

Locatie
Datum
Tijd
van
tot
Opmerking

Vragen over deze auto? Neem contact met ons op!

Naam
E-mailadres
Telefoon
Vraag of opmerking

Offerte/inruilvoorstel

Vragen over deze auto?

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van Toyota nieuws en onze acties?

Vul dan hier uw e-mail in: