Toyota Aygo

Stoer styling

 

De AYGO heeft een stoer x-vormig front, speelse lijnen en kan helemaal naar wens worden gepersonaliseerd. De AYGO is er voor iedereen! Kies bijvoorbeeld voor een sportieve rit in de AYGO X-Cite ofe beleef het cabriogevoel in de Aygo X-wave met groot canvas dak. Welke AYGO past bij jou?

https://www.toyota.nl/modellen/aygo/index.json#/video/tfv2-1-0

 

Te customizen design

 

Stel jouw AYGO samen zoals je zelf wilt met de 2 stylingpakketten voor het exterieur uit ons X-Play-programma! Aat jezelf zien met het OUTstand pakket en geef je X-grill, je A-stijl ornament aan de zijkant en je achterbumperinsert een contrasterende kleur. Of ga je voor het OUTglow pakket. Je kunt dan kiezen voor Fire Red of Shiny silver voor – en achterbumperaccenten en lijsten op de onderzijde van de deuren!

https://www.toyota.nl/modellen/aygo/index.json#/video/tfv2-2-0

 

Wendbaar en ruim

 

De AYGO mag dan klein van buiten zijn, hij is dankzij zijn intelligente design verbazingwekkend ruim van binnen, met ruimte voor vier personen en veel bagage. De nieuwe wielophanging van de AYGO zorgt voor een nog soepeler rijgedrag en dankzij de draaicirkel vanaf slechts 9.6 meter is geen straat te smal en geen bocht te krap. De levendige handling van de AYGO maakt van elke rit een feest.

https://www.toyota.nl/modellen/aygo/index.json#/video/tfv2-3-0

 

Veel plezier zonder hoge kosten

 

De AYGO heeft een zeer efficiënte driecilindermotor met een uitstekende ademhaling van de motor. Zeer responsief voor heel veel rijplezier. En dan ook nog met een laag brandstofverbruik en weinig CO2-uitstoot!

https://www.toyota.nl/modellen/aygo/index.json#/video/tfv2-4-0

Vraag een proefrit aan!

Naam
Adres
Woonplaats
Telefoon
E-mailadres

Ik wil graag proef rijden met de Toyota Aygo

 

Locatie
Datum
Tijd
van
tot
Opmerking

Vragen over deze auto? Neem contact met ons op!

Naam
E-mailadres
Telefoon
Vraag of opmerking

Offerte/inruilvoorstel

Vragen over deze auto?

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van Toyota nieuws en onze acties?

Vul dan hier uw e-mail in: