Toyota C-HR

 

TOYOTA C-HR. DE COUPÉ HIGH RIDER.

 

Met zijn krachtig gevormde carrosserie en coupé daklijn springt de Toyota C-HR direct in het oog. Zijn gespierde uitstraling wordt versterkt door scherpgesneden vormen en een dak dat lijkt te zweven. De combinatie van brede koplampen, een grille met ruitrooster en opvallende, boemerangvormige achterlichten maken het geheel compleet

 

Hybrid en Turbo

 

Dat u in de nieuwe Toyota C-HR beschikt over de nieuwste generatie van onze Hybrid technologie, versterkt zijn feel-good factor. De zuinige 1.8 liter benzinemotor werkt samen met een lichtgewicht en compacte elektromotor. Het resultaat: een indrukwekkend laag brandstofverbruik en aansprekende prestaties. U kunt voortaan langer gebruikmaken van de EV (Electric Vehicle) modus, waarmee u geniet van fluisterstil rijcomfort. Zodra de situatie dat verlangt, reageert de Hybrid aandrijflijn soepel met extra vermogen en een snelle respons. De krachtige en zuinige 1.2 Turbo benzinemotor benadrukt het sportieve karakter van de nieuwe Toyota C-HR. Met een hoog trekgewicht van maximaal 1.300 kg* en leverbaar met handgeschakelde én automatische transmissie is de Toyota C-HR 1.2 Turbo de ideale reispartner.

 

Dus of u nu in de stad op weg bent naar kantoor of lange ritten maakt in uw vrije tijd, in de nieuwe C-HR voelt u zich één met de weg. Glimlach verzekerd.

 

JBLaudiosysteem            

 

Kunt u onderweg niet zonder uw favoriete playlist? Dan klinkt het JBL Premium audiosysteem van de Toyota C-HR u vast als muziek in de oren. Het systeem biedt de beste geluidskwaliteit in zijn klasse, met 9 speakers en een totaal vermogen van 576 Watt. Een concertzaal is er niets bij.

 

Het audiosysteem omvat hoogwaardige componenten zoals gepatenteerde hoorntweeters in de raamstijl, speakers

voor de middentonen en drie subwoofers. Elke luidspreker is afzonderlijk afgestemd op het interieur en levert een krachtig en helder geluid dat u moet ervaren om het te geloven. Het JBL audiosysteem is op maat gemaakt voor het interieur van de Toyota C-HR en geeft de muziek weer zoals de artiest het heeft bedoeld.

https://www.toyota.nl/modellen/c-hr/index.json#/gallery/22-750113/5

Vraag een proefrit aan!

Naam
Adres
Woonplaats
Telefoon
E-mailadres

Ik wil graag proef rijden met de Toyota C-HR

 

Locatie
Datum
Tijd
van
tot
Opmerking

Vragen over deze auto? Neem contact met ons op!

Naam
E-mailadres
Telefoon
Vraag of opmerking

Offerte/inruilvoorstel

Vragen over deze auto?

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van Toyota nieuws en onze acties?

Vul dan hier uw e-mail in: