Toyota GT86

 

GT86. De sportklassieker van de toekomst.

 

De Toyota GT86 is ontworpen door een team van echte autoliefhebbers die slechts één doel voor ogen hadden: puur rijplezier. Achterwielaandrijving, een extreem laag zwaartepunt, voortreffelijke wegligging en dat alles in combinatie met de 200 paardenkrachten van een 2.0 liter boxermotor.

 

 

Opvallende styling

 

De Toyota GT86 is ontworpen door een team van echte autoliefhebbers die slechts één doel voor ogen hadden: puur rijplezier. De stoere, aerodynamische styling van de nieuwe GT86 wordt onderstreept door een exclusief ‘86’ logo op de voorspatborden en het stuurwiel. Het logo is een directe verwijzing naar de technische eigenschappen van de boxermotor. Zo is zowel de boring als de slag van deze motor exact 86 mm. Een fraai detail is ook het unieke “T” raster van de grille, dat in het interieur terugkeert op het dashboard, de middenconsole en het instrumentarium.

 

Puur rijplezier

 

De GT86 heeft maar één doel – puur rijplezier. Zo is de aandrijflijn met oog op een optimale gewichtsverdeling en balans zo laag en zo ver mogelijk naar achteren geplaatst. De GT86 is een rijdersauto pur sang met een indrukwekkende combinatie van een voortreffelijke wegligging, lichtvoetige dynamiek en superieure stuureigenschappen.

 

Opwindende prestaties

 

De voorin de lichte carrosserie gemonteerde 200 pk sterke 2,0 liter boxermotor met Toyota D-4S-technologie (benzinemotor met directe én indirecte inspuiting) van de GT86 levert volop vermogen en koppel. Het resultaat is een uiterst actief rijgedrag.

 

Gebaseerd op de legendarische 2000GT

 

De hele sportieve geschiedenis van Toyota, en met name de legendarische 2000 GT, heeft een bijdrage geleverd aan een tijdloos design. De Toyota GT86. De nieuwe legendarische sportwagen van Toyota.

Vraag een proefrit aan!

Naam
Adres
Woonplaats
Telefoon
E-mailadres

Ik wil graag proef rijden met de Toyota GT86

 

Locatie
Datum
Tijd
van
tot
Opmerking

Vragen over deze auto? Neem contact met ons op!

Naam
E-mailadres
Telefoon
Vraag of opmerking

Offerte/inruilvoorstel

Vragen over deze auto?

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van Toyota nieuws en onze acties?

Vul dan hier uw e-mail in: