Toyota Hilux Van

 

Toyota Hilux

 

De nieuwe Toyota Hilux. Sinds zijn introductie in 1968 heeft deze legendarische pick-up zijn sporen nagelaten. Een nieuw ontwikkeld chassis en de verbeterde constructie van de carrosserie garanderen opnieuw robuuste onverzettelijkheid. Daarbij maken het opvallende nieuwe design, het hoogwaardig afgewerkte interieur en het verbeterde trekvermogen de nieuwe Toyota Hilux tot de ultime pick-up. Niets brengt de Hilux uit zijn evenwicht, of u nu rijdt in zwaar terrein of druk bent met uw dagelijkse werkzaamheden.

 

Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid

 

Het chassis en de carrosserie van de Hilux zijn opnieuw ontworpen en zijn daardoor nog robuuster. Daarbij wordt zelfs de onderzijde van de auto beter beschermd. Elk afzonderlijk onderdeel van de Hilux is gemaakt om de zwaarste omstandigheden te kunnen doorstaan. Het vernieuwde chassis, de nieuw ontwikkelde wielophanging en de verbeterde transmissie staan bovendien garant voor extra rijcomfort en een betere wegligging.

https://www.toyota.nl/modellen/hilux/index.json#/video/tfv2-1-0

 

Verbeterde pick-up functionaliteiten

 

Met de Hilux verenigt u het nuttige met het aangename. De vernieuwde wielophanging geeft u het rijcomfort van een luxe SUV, gecombineerd met de kracht van een echt werkpaard. Tegelijkertijd heeft u met een trekvermogen van 3,5 ton (3,2 ton voor Hilux Dubbele Cabine) en een maximaal laadvermogen van 1 ton alle ruimte voor uw werkzaamheden, of voor bezigheden in uw vrije tijd.

https://www.toyota.nl/modellen/hilux/index.json#/video/tfv2-2-0

 

Eigentijds design

 

Dit is design van Toyota op zijn best: krachtige vormen en scherp gesneden hoeken die de Hilux een robuuste uitstraling geven. De brede, in de motorkap geïntegreerde grille wordt geflankeerd door eigentijdse LED koplampen, terwijl de gespierde flanken subtiel iets verraden van zijn imposante kracht. De chromen sierlijsten rond de ramen en een brede keuze aan lichtmetalen velgen zorgen voor een fraai accent.

https://www.toyota.nl/modellen/hilux/index.json#/video/tfv2-3-0

 

Uw Toyota Hilux nog completer maken? Dat kan!

 

Originele accessoires van Toyota maken uw auto nog mooier, persoonlijker en functioneler. Bekijk de video en ontdek welke accessoires mogelijk zijn op de Prius.

https://www.toyota.nl/modellen/hilux/index.json#/video/tfv2-4-0

 

Robuuste legende sinds 1968

 

De Hilux is met recht trots op zijn lange historie van onverzettelijkheid. Sinds zijn eerste introductie in 1968, heeft deze beroemde pick-up zijn reputatie gevestigd op alle plekken waar hij is ingezet. De Hilux heeft de verste uithoeken van de aarde bezocht. Hij bedwong vulkanen en de Afrikaanse Sahara, ging op ontdekkingstocht langs de Amazone en bereikte zelfs als eerste auto de Noordpool. In 2016 bereikte de Hilux opnieuw het podium in de Dakar Rally.

https://www.toyota.nl/modellen/hilux/index.json#/video/tfv2-5-0

 

Vraag een proefrit aan!

Naam
Adres
Woonplaats
Telefoon
E-mailadres

Ik wil graag proef rijden met de Toyota Hilux Van

 

Locatie
Datum
Tijd
van
tot
Opmerking

Vragen over deze auto? Neem contact met ons op!

Naam
E-mailadres
Telefoon
Vraag of opmerking

Offerte/inruilvoorstel

Vragen over deze auto?

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van Toyota nieuws en onze acties?

Vul dan hier uw e-mail in: