Toyota Land Cruiser

 

Al 60 jaar een legende

 

Voortbordurend op 60 jaar wereldwijde ervaring treedt de nieuwe Land Cruiser de meest uitdagende rijomstandigheden ter wereld tegemoet. Met buitengewone motorprestaties en een complete controle overwint u de meest verraderlijke omstandigheden, met de veiligheid die u van de Land Cruiser mag verwachten. Op kalmere reizen geniet u van de verfijnde styling en de hoogwaardige comfort verhogende uitrusting. Leverbaar vanaf € 36.950,- als grijskenteken Land Cruiser Van uitvoering.

 

Iconisch design

 

De Land Cruiser is vloeiend vorm gegeven en tegelijkertijd wendbaar en robuust. LED-koplampen met dagrijverlichting, een imposante grille, mistlampen en een ondergrille maken dat de auto in de stad en off-road een indrukwekkende verschijning is.

https://www.toyota.nl/modellen/land-cruiser/index.json#/video/tfv2-1-0

 

Rijdt waar u wilt

 

De full time-4WD van de Land Cruiser en de systemen voor diverse ondergronden maken het mogelijk alle uitdagingen in het terrein te overwinnen. Wat de Land Cruiser zo’n optimale terrein auto maakt, is de overvloed aan innovatieve technologie die synoniem geworden is met Toyota.

https://www.toyota.nl/modellen/land-cruiser/index.json#/video/tfv2-2-0

 

Onverslaanbare bescherming

 

De veiligheidsvoorzieningen in de Land Cruiser kennen hun gelijke niet, zodat u optimaal kunt genieten van de kilometers die voor u liggen.

https://www.toyota.nl/modellen/land-cruiser/index.json#/video/tfv2-3-0

 

Niet te stoppen

 

De wereldwijde reputatie van de Land Cruiser is gebaseerd op meer dan 60 jaar onbetwiste kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onze constant hoge scores op het gebied van klantentevredenheid bewijzen de ontwerpkwaliteit van deze opvallende 4WD. Het is een waar icoon waarin baanbrekende technologieën, veiligheid en comfort perfect samengaan, zonder dat het ene ten koste gaat van het andere.

https://www.toyota.nl/modellen/land-cruiser/index.json#/video/tfv2-3-0

Vraag een proefrit aan!

Naam
Adres
Woonplaats
Telefoon
E-mailadres

Ik wil graag proef rijden met de Toyota Land Cruiser

 

Locatie
Datum
Tijd
van
tot
Opmerking

Vragen over deze auto? Neem contact met ons op!

Naam
E-mailadres
Telefoon
Vraag of opmerking

Offerte/inruilvoorstel

Vragen over deze auto?

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van Toyota nieuws en onze acties?

Vul dan hier uw e-mail in: