Toyota Prius

 

Geavanceerde ruimte

 

Al meer dan miljoenen mensen kozen voor de Prius om het milieu en brandstof te sparen. En met de Prius+ komen er nog veel meer Prius rijders bij. Want nu kunt u ook als u meer ruimte nodig hebt kiezen voor een zuinig en milieuvriendelijker alternatief. De ruime Prius+ heeft maar liefst 7 zitplaatsen en biedt maximaal 1.750 liter aan bagageruimte. Kom proefladen (en rijden) en ervaar zelf de ruimte en rij-eigenschappen van de Prius+.

 

Hybrid Drive

 

Kijkt u nog eens goed: wat maakt deze mensen anders? Ze wekken niet bepaald de indruk dat ze stress krijgen bij het idee van een drukke dag vol verkeersopstoppingen in de stad. Dat komt omdat ze de voordelen ervaren van het soepele en fluisterstille rijcomfort van de hybride aandrijflijn van hun Prius+. Voordelen die een rustgevend effect hebben op alle passagiers, zodat iedereen ontspannen aankomt.

https://www.toyota.nl/modellen/prius-plus/index.json#/video/tfv2-1

 

Technologie

 

De geavanceerde hulpsystemen van de Prius+ maken het leven aangenamer. Onze intelligente technologie, zoals intelligent Park Assist (IPA) en een Head Up Display (HUD) dat belangrijke informatie direct in uw blikveld projecteerd, blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Deze functies maken het rijden voor u, en voor alle passagiers gemakkelijker en plezieriger.

https://www.toyota.nl/modellen/prius-plus/index.json#/video/tfv2-2

 

Veelzijdigheid

 

De Prius+ biedt verschillende zitopstellingen en laadmogelijkheden. Van maximaal zeven zitplaatsen tot vijf zitplaatsen en genoeg ruimte voor uw vakantiebagage. Of u gebruikt vier zitplaatsen en klapt de middelste bank op de achterbank neer om benodigdheden voor een skivakantie mee te nemen. Met de vijf achterste zitplaatsen volledig neergeklapt, heeft u zelfs ruimte voor twee fietsen.

https://www.toyota.nl/modellen/prius-plus/index.json#/video/tfv2-3

 

Vraag een proefrit aan!

Naam
Adres
Woonplaats
Telefoon
E-mailadres

Ik wil graag proef rijden met de Toyota Prius

 

Locatie
Datum
Tijd
van
tot
Opmerking

Vragen over deze auto? Neem contact met ons op!

Naam
E-mailadres
Telefoon
Vraag of opmerking

Offerte/inruilvoorstel

Vragen over deze auto?

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van Toyota nieuws en onze acties?

Vul dan hier uw e-mail in: