Toyota Verso

De vernieuwde Verso. De avontuurlijke gezinsauto.

 

De Verso is helemaal vernieuwd. Opvallend is de nieuwe neus met trapeziumgrille. Ook het interieur is verfraaid en de nieuwe Verso is nu nog stiller. Daarnaast zijn de rijeigenschappen verbeterd en het mooie is, hij is door alle verbeteringen ook nog eens zuiniger geworden. De nieuwe Verso staat nu in de showroom. U bent van harte welkom.

 

Leverbaar vanaf € 17.575,- als grijskenteken Verso Van uitvoering

 

Stijlvol rijplezier

 

De Verso dankt zijn karakter aan zijn strakke lijnen en gestroomlijnde rondingen. Verfijnde details, zoals de pianolak rondom de kentekenplaat en elegante chromen strips op de bovenste en onderste grille accentueren zijn dynamische karakter. Wie zegt dat praktisch er niet geweldig uit kan zien?

 

Innovatie binnen handbereik

 

Ervaar de innovatieve technologie van de Verso. Bijvoorbeeld met Toyota Touch® 2 with Go met een Full Map navigatiesysteem en functies voor online plaatselijk zoeken, sms-jes op het scherm verzenden/ontvangen, afbeeldingen bekijken vanaf USB en allerlei optionele applicaties zoals Twitter en informatie over brandstofprijzen, het weer en parkeren.

 

Opvallend ruim en veelzijdig

 

De Verso biedt uiterst gebruiksvriendelijke flexibiliteit met het toonaangevende Toyota Easy Flat-systeem. Het eenvoudig te veranderen stoelsysteem zorgt voor meerdere opstellingen en optimale veelzijdigheid.

 

Slimmere opbergmogelijkheden

 

De Verso past zich aan uw dagelijkse avonturen aan met een aantal slimme opbergmogelijkheden.

Vraag een proefrit aan!

Naam
Adres
Woonplaats
Telefoon
E-mailadres

Ik wil graag proef rijden met de Toyota Verso

 

Locatie
Datum
Tijd
van
tot
Opmerking

Vragen over deze auto? Neem contact met ons op!

Naam
E-mailadres
Telefoon
Vraag of opmerking

Offerte/inruilvoorstel

Vragen over deze auto?

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van Toyota nieuws en onze acties?

Vul dan hier uw e-mail in: