Toyota Yaris

 

Yaris

 

Met de Toyota Yaris geniet u jarenlang van zorgeloos rijplezier! De Yaris is namelijk, zoals iedere Toyota, heel betrouwbaar en heeft een uitgebreide standaarduitrusting. Daarnaast is de Yaris er als enige in z’n klasse ook als hybride. U kunt nu ook een Yaris privé leasen met Toyota Private Lease. U betaalt dan alleen nog de benzine. En geen verrassingen achteraf! Bereken uw exacte leasebedrag. (link naar GM lease website)

 

Perfect afgewerkt

 

Stap in en ga rustig zitten. In het interieur van de nieuwe Yaris is het goed toeven. Hij is fraai vorm gegeven, en afgewerkt met materialen van de beste kwaliteit. Voorzien van frisse, nieuwe kleuren en dankzij een slim design nu ruimer dan ooit. Daarbij biedt de uitgebreide standaard uitrusting u werkelijk alles voor zorgeloos rijplezier.

https://www.toyota.nl/modellen/yaris/index.json#/video/tfv2-1/+/video/tfv2-1

 

Dynamisch design

 

Met de nieuwe Yaris kunt u laten zien wie u bent. Zijn dynamische design met nieuw vorm gegeven voorzijde maakt een krachtig visueel statement. Maar de Yaris is veel meer dan alleen een mooi design. Met tal van slimme details geeft hij u de ruimte om uiting te geven aan uw eigen stijl. Dankzij het brede modellengamma is er daarom altijd een Yaris die bij u past.

https://www.toyota.nl/modellen/yaris/index.json#/video/tfv2-2

 

Zorgeloos rijplezier

 

Elk afzonderlijk detail van de nieuwe Yaris is met evenveel zorg en toewijding vormgegeven. Door de buitengewone zorgvuldigheid van onze ontwerpers en technici bent u tijdens elke rit verzekerd van veilig en soepel rijcomfort.

https://www.toyota.nl/modellen/yaris/index.json#/video/tfv2-3

 

Ontdek het nieuwe rijplezier!

 

Toyota is een pionier op gebied van hybride technologie. Al in 1997 introduceerden wij ons eerste hybride model. Met de nieuwe Yaris Hybrid krijgt uw rijervaring een nieuwe dimensie. Dankzij stille, moeiteloze prestaties en standaard automaat ervaart u zelfs in druk stadsverkeer geen stress, zodat u ontspannen en fris weer uitstapt.

https://www.toyota.nl/modellen/yaris/index.json#/video/tfv2-4

 

Kleur bekennen

 

De Toyota Yaris. Een prachtig design, frisse kleuren en een hoogwaardig afgewerkt interieur. Kies voor eigentijdse kleurcombinaties met de nieuwe Yaris Bi-Tone.

https://www.toyota.nl/modellen/yaris/index.json#/video/tfv2-5

Vraag een proefrit aan!

Naam
Adres
Woonplaats
Telefoon
E-mailadres

Ik wil graag proef rijden met de Toyota Yaris

 

Locatie
Datum
Tijd
van
tot
Opmerking

Vragen over deze auto? Neem contact met ons op!

Naam
E-mailadres
Telefoon
Vraag of opmerking

Offerte/inruilvoorstel

Vragen over deze auto?

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van Toyota nieuws en onze acties?

Vul dan hier uw e-mail in: